Вибори голови Липовецької громади ризикують стати найбруднішою політичною подією цього року.

То просто на засіданні тервиборчкому почубилися представниці ВО «Батьківщина» та «Європейської солідарності», то ці ж дві політсили гучно звинуватили одна одну у зриві виборчого процесу, а от зараз вже пішла в хід купа анонімного компромату. «Чорнухою» перед виборами на Вінниччині давно вже нікого не здивуєш, але такої інтенсивної хвилі компромату, який шириться по Липовецькій громаді останніми тижнями, здається, ми ще ніколи не спостерігали.


Штаби основних претендентів на посаду Липовецького міського голови заледве встигають спростовувати найгостріші звинувачення, які тиражуються в анонімних листівках, поширюються в соціальних мережах та й просто передаються чутками поміж людьми.

Фантазії «чорним піарникам» позичати не доводиться: одному з кандидатів приписали нетрадиційну сексуальну орієнтацію, іншому – «розписали» криваве кримінальне минуле. А ось тепер зробили вкид і щодо чинної очільниці громади – Олесі Назаренко, яку висунула «Українська стратегія Гройсмана». Їй брутально «вказують на місце» — мовляв, жіночко, сиди вдома й вари борщі, бо в політиці тобі нема чого робити!

Нагадаємо, що, згідно з останніми опитуваннями, визначилось два лідери виборів у Липовці — це Віктор Бичков (ВО «Батьківщина») та Олеся Назаренко («Українська стратегія Гройсмана»).