Вінничанки різного віку, професій та соціального статусу об`єднались, щоб врятувати життя 55 -річній медсетрі вінницької “Пироговки”, яка бореться із раком молочної залози. Хворобу у жінки виявили нещодавно. Зараз вона проходить хіміотерапію. Її колеги із відділення організували проект “Окрилені рожевою срічкою” для того, щоб зібрати допомогу важкохворій Тамарі Грищенко. Провели декілька аукціонів прикрас та благодійні акції. Загалом вдалось зібрати 28 000 гривень на лікування медсестрі — Розповідає лікар — офтельмолог Катерина Андрушкова.


За роки роботи в медицині я здобула пошану в людей та звання кандидата медичних наук. Та, все ж, моя мета — це творити добро та допомагати людям. Проєкт “Окрилені рожевою стрічною” організовую вже четвертий рік поспіль. І щоразу переконуюсь, що немає більшої сили в світі, аніж жінки, які об`єднуються.

Основна наша місія - попередити захворювання молочної залози. Жовтень- це Всесвітній місяць боротьби із раком грудей. У фіналі нашого проєкту ми влаштували благодійний вечір. Зібрали всіх охочих вінничан та провели корисні лекції про здоров`я. Адже хворобу краще попередити, аніж потім лікувати.

Деталі в газеті “33-й канал”.

Софія Копач
Фото та відео Сергія Хіміча