Ми вже повідомляли, що Іванна Онуфрійчук, ведуча «Танців із зірками», яка народилася і виросла у с. Рахни Лісові, що на Шаргородщині, нещодавно зіграла весілля на Мальдівах.

Днями українська телеведуча Іванна Онуфрійчук у програмі «Зірковий шлях» розповіла, що її чоловікові не подобаються ті фотографії, які вона публікує у своєму інста-бло­зі.

«Це дратує, як­що я показую оголену ногу або глибоке декольте», — каже зірка.

Також Ону­фрійчук розповіла, що во­ни з чоловіком Алмазом досі офіційно не розписані. Попри те, що вже встигли зіграти весілля на Мальдівах. За словами ведучої, проблема полягає в тому, що вони не можуть вибрати країну, в якій хочуть укласти шлюб.

«У Швейцарії близько пів­тора року не оформляли шлюби. Зараз утворилася така черга, що нас можуть розписати тільки через три місяці, через півроку, на наступний рік… І ми зараз думаємо, як і де зробити це швидше. Тому це поки під питанням», — сказала Онуфрійчук.

Крім того, знаменитість розповіла і про те, як стала ведучою шоу «Танці з зірками».

Виявилося, що дівчина кілька років говорила організаторам проєкту, що мріє танцювати в проєкті. Але в ролі зіркового учасника її не взяли на «Танці», зате запропонували стати ведучою за­мість співачки Тіни Кароль.

«Я кажу: «Я?! А як же Тіна Кароль? Вона ж ведуча вже скільки сезонів». — «Ну, — кажуть, – у нас під питанням стосунки з Тіною Кароль, вона, швидше за все, хоче піти, вона про це вже заявила на телебаченні. Це питання ще вирішується, але ти подумай», — сказала Іванна.

Нагадуємо, що продюсером проекту «Танці з зірками» є журналіст із Вінниці Володимир Завадюк. А на останньому випуску цієї програми взагалі був «букет» вінницьких. Іванна Онофрійчук, Ольга Полякова та Олександр Прохоров, який замінив партнера Євгенії Власової, бо той потрапив в ДТП.