Брати і сестри! Будучи звичайною людиною, я хочу якось виправдати свої високі духовні нагороди. Це ордени святого Цілителя Пантелеймона, святого Архістратига Михаїла і Орден Христа Спасителя.

Таке одкровення під час ранкової сердечної молитви 25.10.21. я отримав від Бога.

Йдеться про біблійні пророцтва останніх часів. Адже наша духовна сліпота страшніше фізичної:

1. Наше цифрове ім’я вже записане в духовному пеклі. Це альтернатива Святому імені, яке записане на небесах під час таїнства Святого Хрещення.

2. Люди віддаляються від Христа, але в своїх гріхах звинувачують Бога. Давайте молитись разом, щоб церковні лідери все ж таки закликали християн до єдиної всенародної молитви та хресного ходу. Ми не в праві проявляти християнське смирення перед темрявою, наче вовки в овечих шкурах.

3. Найтяжчим і небезпечним для нас є саме нерозкаяний гріх. Хто прикидається дурнем і таким чином сподівається врятувати свою душу — той її неодмінно погубить.

Але Бог не благословляє насильство.

Ніхто не зможе захиститися за допомогою судової тяганини або фізичного опору.

Провокатори закликатимуть вас до війни за конституційні права, щоб потім «законним шляхом» знищити залишки вільних людей і громадянського суспільства. Але з нами Бог!

Духовне мракобісся перемагається лише духовним постом, молитвою та ім’ям Христа. Небесний Отець захистить і врятує вірних дітей від катаклізмів та голоду, рабства і душогубства.

Євангеліє вже проповідуване до країв землі. Наближається заключний іспит. Це є наш останній і рішучий бій з духами лукавства і злоби.

Благословляйте навіть ворогів, але не приймайте перевернуті християнські цінності. Все, в чому сумніваєтеся, не робіть взагалі. Будь-яку сумнівну речовину та інформацію очищайте молитвою і покаянням.

Не дозволяйте електронно-цифровим тех­но­ло­гіям остаточно заблокувати на­шу віру і волю в найви­рішальніший мо­мент. Нас хочуть застати зненацька. Суд або порятунок станеться раптово.

Йдеться про біблійні пророцтва останніх часів: «Тож пильнуйте, бо не знаєте, в який час Господь ваш прийде» (Мф. 24: 42).

Нічого не бійтеся, тільки вірте. Бог своїх дітей захистить. Але віра повинна стати абсолютною в кожному кроці. Очищайте свій будинок від будь-яких фетишів і порталів антихриста. Найчастіше «промивайте» свої мобільники, планшети та інші провідники інформації святими молитвами і псалмами (навіть ночами під час сну, навіть в беззвучному режимі). Дивіться християнські свідоцтва людей, повернутих з того світу. Будьте мудрою бджілкою і відокремлюйте мед від дьогтю. Спирайтеся тільки на Живе Істинне Слово.

Прийшов час вже щиро і вчасно каятися за кожен конкретний гріх, частіше читати «Отче наш» і Псалом 90.

Це духовний піст, молитва та Єдине Святе Ім’я. Нас з’єднає непрестанна переможна сердечна молитва:

Бог мій Ісус Христос,
Спаситель наш
Отець, Син,
Дух Святий, помилуй нас.

Тут все відповідає Закону! Наша віра жива! Не загине Україна!

Та ворота пекла не здолають нас, бо Ісус — Господь!

Слава Отцю і Сину і Святому Духу!!!

Мир усім вам.