Після тривалої карантинної перерви у заходах Анджеліна Джолі почала часто з’являтися на публіці, що дозволяє аудиторії розглянути її. Наразі зірка знаходиться в Італії в рамках престуру за прем’єрою фільму “Вічні”.

Вбрання акторки відкрили шанувальникам її знамениті татуювання на тілі, а в одній із них найуважніші помітили кардинальні зміни. Виявилося, що знаменитість видалила частину малюнка, пов’язаного з колишнім чоловіком Бредом Піттом.

Коли почуття згасають, а кохання йде, доводиться прощатися з тим, що було зроблено в період романтичної ейфорії. Так, на руці Джолі красуються цифри широти та довготи місць, де народилися її діти, а донедавна такі дані були і про екскоханого.

На лівій руці Анджеліна увічнила за даними місце в Камбоджі, де народився її старший син Меддокс, місце в Ефіопії, де народилася донька Захара, точку на карті Намібії, де вона народила доньку Шайло, В’єтнам — місце народження її сина Пакса, а також п’яте і шосте місце у Франції, де народилися близнюки Нокс і Вів’єн. Також на сьомому рядку було місце народження Бреда в Оклахомі, але його акторка позбулася.

Марина Романова