Зараз уже перехворів, почуваюся добре. Все лікується, але треба відповідально ставитися до свого здоров’я! Бережіть одне-одного, шануйтеся і будьте здорові!? – написав 28-го жовтня на своїх сторінках у соцмережах лідер вінницького гурту ТіК Віктор Бронюк.

Нині стало відомо, що ще 9-го жовтня лідер відомого вінницького гурту ТіК Віктор Бронюк співав на концерті в Одеській області. А на ранок 10-го Віктор відчув, що зникли запахи і все вказувало на коронавірус! Тест на КОВІД підтвердив захворювання і вже за кілька днів Вітя опинився у вінницькій лікарні під киснем.

– Я не вакцинувався лише із однієї причини – мав проблеми із здоров’ям, і тому лікарі не радили робити щеплення. Розумію, що із моїм активно-концертним способом життя це був ризик… І Ковід мене знайшов! Дякую лікарям Вінниці, які всі ці дні про мене дбали, як про рідного сина.


Я не писав жодного посту в соцмережах про хворобу, але все одно отримав сотні дзвінків підтримки від друзів та знайомих. І тепер після виписки із лікарні маю мінімум на півроку імунітет та антитіла!, - розповів Віктор Бронюк після виписки із ковідного відділення інфекційної лікарні на Хмельницькому шосе.

– Цікаво, що під час лікування до мене в палату раптом заходить священник… Думаю, вже відспівувати мене буде чи тільки сповідь починається? Але він так само захворів та його поклали зі мною в одну палату, щоб не було сумно. Потім з’ясувалсоь, що він із МП та керує одним із найбільших релігійних громад на Вінниччині.  Тому «зірки» та «батюшки» хворіють так само, як всі люди… Ковід не розбирає!

- Яка в тебе сатурація? Як почуваєшся?

- Під киснем вже піднялась до 98-99 і вже можна додому… Бо на кожне ліжко в лікарні вже є відносна черга. Ось такі «жнива» нині по медзакладах… Дякую всім за підтримку і бережіть себе та рідних.

Роман КОВАЛЬСЬКИЙ