Ця зіркова пара вінничан не так давно публічно вражала усіх своїм коханням. Марина та В’ячеслав розповідали, як дружина виходила боксера-чемпіона від раннього інсульту.

Як вони стали ведучими «Зважених і щасливих» — споглядала вже вся країна. Та невдовзі, на жаль, і подробці розлучення.

Що тільки не випливало — образливі слова, ярлики, дошкульні звинувачення. Далі Марина повідомила, що вимушена була віддати їхню квартиру мамі В’ячеслава, котрий наполіг, що це він її заробив.

Зараз всі споглядають Марину на СТБ як ведучу популярної, хоча й містичної програми «Битва екстрасенсів». Вона виховує двох їхніх дітей — Роберта та Олівію.

Український боксер і телеведучий В’ячеслав Узєлков вже встиг знятись у фільмі Оксани Марченко, дружини В. Медведчука, «Паломница». Там вона його охрестила, ставши хрещеною матір’ю. Як відомо, до цього він висувався в мери Вінниці від ОПЗЖ. А ще знявся у шоу «Одруження наосліп». Ми вже писали про те, що його обраницею стала жінка, яка народилась у Могилеві-Подільському, також землячка Юлія Черницька. Але передача стала резонансною не лише через те, що В’ячеслав у фіналі зізнався, що він досі кохає Марину Боржемську, але й ляпасом, який дала Юлія одній із організаторів шоу. Це не показували на телеекрані. Але про це заявила сама Юлія. Як і про те, що її партнеру заплатили 50000 за зйомки. А їй — ні.

Всі чекали, що, може, наступить примирення і вінничани-телеведучі знову воз’єднаються. Але Марина, невдовзі і В’ячеслав, заявили, що це неможливо. У черговий виток скандалу підключалась навіть екстравагантна телережисерка та ведуча програм Оксана Байрак.

І ось наче хепі-енд. Принаймні у В’ячеслава. Він повідомив, що більше не самотній. І у нього вже є обраниця. Але показувати її нікому не буде. Мовляв, досить хейту і публічності.

Показав лише руку. Всі думали, що це Оксана Байрак. Але рука аж надто тендітна. На світлині, яку знаменитість розмістив у своїх Instagram-stories, Узєлков продемонстрував, як з обраницею пив шампанське. Щоправда, обличчя жінки він не засвітив, лише її тендітну руку.