В Англії Зінченко привітав свою кохану – вінничанку Владу з днем народження.

Про те, як донька звичайних лікарів із Вінниці стала зірковою дружиною — далі.

Владу у школі знали як Щеглову. Потім вона взяла собі псевдонім Седан. Навчалась в Київському університеті, але мріяла про журналістику. Ще в школі стала «Міс Вінниця» і здобувала й інші корони красунь. Але, як не дивно, визначальну роль в її долі зіграв футбол. Бо ним захоплювався її батько, судмедексперт, та брат. Отож і брали Владу на «Локомотив» вбо­лівати.

І одне фото із «Євро-2016» перевернуло долю Влади. Пригадуєте, як всі агентства світу вловили кадр із красивою вболівальницею в кольорах України та вінку? Влада там настільки зачарувала, що їй запропонували здійснити мрію — стати спортивною тележурналісткою. Як тільки стала, всі дізнались про роман із футболістом із «Шахтаря» Андрієм Борячуком. І раптом — інтерв’ю із тоді вже зірковим Зінченком.

І поцілунок. Пізніше прихильники дізнаються, що насправді Влада товаришувала з Олександром ще з підліткового віку. Але лише коли він став зіркою світового рівня, переїхав до Манчестера, відповіла йому взаємністю. Ми вже писали про те, що світовий локдаун Олександр Зінченко та Влада, ще як його нарече­на, провели у Вінниці. Жили в будинку батьків Щеглових. І Олександр ділився щасливими фото із Вінниці.

Потім пара побралась. Офіційно церемонія пройшла на «Олімпійському», продовжилась — у заміському ресторані.

Влада подарувала Олександу доньку і зараз активно веде свою сторінку в соцмережах.

Олександр Зінченко є ведучим гравцем — футболіст збірної України. Зараз грає за англійський «Манчестер». Його купив цей клуб за 4 млн євро, повідомляють ЗМІ. Олександр тепер отримує 30000 євро за тиждень. Тому може собі дозволити закидати свою кохану дружину Владу квітами та повітряними кульками. Ну, і подарунками.

Владі виповнилося 26. І, судячи з фото в Instagram, святкувала вона в монохромному стилі. Зрозуміло, що із Вінниці від родини та друзів полетіли у Англію привітання.

«З днем народження, моя королево. Неймовірно тебе кохаю», — написав Сашко у мережі.

Нагадаємо, Зінченки побралися у березні 2020-го в Лондоні. А потім в серпні пара зіграла пишне весілля під Києвом. 1-го серпня цього року у подружжя народилася донечка Єва.