Сьогодні, 2 листопада, головам громад Вінниччини біля «Книжки» о 8-й ранку вручили сертифікати та ключі від 22-х автомобілів для офіцерів. Бо в кожній територіальній громаді області уже працює поліцейський офіцер громади.

Про це повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

«На сьогодні в області у кожній територіальній громаді успішно впроваджується проєкт «Поліцейський офіцер громади», мета якого – створення безпекового простору у тісній взаємодії поліції з територіальною громадою.

Даний проєкт покращить комунікацію місцевого населення з поліцією та місцевою владою для досягнення спільної мети. Сьогодні вручили сертифікати головам громад та ключі від автомобілів для офіцерів. Ми всіляко підтримуємо такі ініціативи», – йдеться у повідомленні.

На вручення приїхав заступник голови Нацполіції України Олександр Фацевич, а також були присутні начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко, голова Вінницької ОДА Сергій Борзов та голова Вінницької облради Вячеслав Соколовий.

«І сьогодні я радий вітати офіцерів громад з отриманням службового транспорту, який суттєво покращить якість поліцейських послуг. Хочу зауважити, що даній події передувала велика копітка робота обласної влади, поліції, територіальних громад зі створення належних умов праці офіцерів.

Нами вже відкрито 31 сучасна поліцейська станція. Ми не зупиняємось на досягнутих результатах. Вінницька обласна державна адміністрація буде всіляко сприяти подальшому впровадженню цього проєкту на теренах області.

Офіцер громади повинен стати її невід’ємною частиною! Він має право на комфортні умови праці! Дякую головам громад, які долучилися до проєкту», – додав Сергій Борзов.

Фото та відео Сергія Хіміча