Вони їхали двома машинами. У першій – батько, у другій – тренер з дітьми. Тато вирішив піти на обгін, за ним одразу тренер з дітьми, але не встиг і врізався в фуру. Він і троє неповнолітніх каратистів загинули на місці. Тато повернувся і ледь не задушив водія ванта­жівки…

Автотроща сталася вночі 1 листопада біля селища Новошевченкове на трасі Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя, трагічно загинули спортсмени.

Ось, що про цю НП повідомляє Національна Федерація кіокушинкай карате України:

– Внаслідок зіткнення автомобіля з фурою загинули 16-річний суддя НФККУ Данило Перець, тренер ДЮСШ №2 Руслан Миколайович Тодорашко та двоє вихованців – 12-річна Анастасія Улітко та Артем Куроп’ятник, якому було 11 років. Усі вони їхали додому з чемпіонату України з кіокушинкай карате, що відбувся у Вінниці.

За попередньою інформацією з поліції, міні-джип KIA Sportage врізався у вантажівку Renault Magnum. Зіткнення сталося під час спроби обгону легковим автомобілем. Від сильного удару легковик перекинув на дах. Водій та троє пасажирів загинули від отриманих травм на місці. Тіла померлих діставали з автомобіля рятувальники за допомогою спецтехніки.

Каріна МАЄВСЬКА