Красуня-вінничанка Марина Сотник закінчила Донецький університет. За фахом дівчина маркетолог. Але після перемоги у конкурсі «Міс Вінниця» вирішила розвивати себе у громадській діяльності та займатись модельним бізнесом.

Сьогодні вона наша співбесідниця.

— Пройшла навчання у студії «Grace». Тепер співпрацюю з цим модельним агентством. Влаштовую майстер-класи із модельної ходьби уже для інших слухачів. Беру участь у різних показах та фотосесіях, — розповідає Марина.

– Але коли є віль­ний час, не відмовляю собі у хобі — сідаю і граю на фортепіано улюблені мелодії.

Свого часу участь у конкурсі «Міс Вінниця» взяла не для того, щоб комусь щось доводити. Це була моя мрія. Я ду­же довго жила лише думкою про це. Зрозуміло, що була щаслива, що одразу отримала перемогу. Але зрозуміла, що це всього лиш одна подолана сходинка. Звичайно ж, прагну подальшогр вдосконалення, хочу знайомитись з новими цікавими людьми, ну, і отримати безцінний професійний та життєвий досвід.


Мрію стати «Міс Світу» та створити власний бренд одягу. Моє кредо: якщо ти можеш щось уявити — ти зможеш цього досягти. Працювала з такими відомими українськими брендами та дизайнерами, як «Ruta», Alexandra Khedoyan, «Princess», «KVITKA», Лена Шиян, Олександр Очеретний та «SVIRID». Нещодавно я відкривала показ бренду «Ridna» народної артистки України Ольги Сумської. На річницю компанії «Tanoya» відбулась презентація суконь цього бренду. Комітет «Міс Україна» запропонував мені як моделі взяти в ньому участь. Приємно, що Ольга Сумська обрала мене для відкриття показу. Було представлено шість вишуканих суконь, моя називалась «Янгол», – продовжує Марина Сотник.

– У залі панувала особлива атмосфера. Серед моделей були усі фіналістки конкурсу краси «Міс Україна».

Працювала маркетологом у одній із українських компаній, координатором різних творчих проєктів між­народної ор­ганізації «Кращий художник».

Зараз я роз­­почала новий шлях у своєму житті. Вирішила спро­бувати се­бе моделлю у Індії. Моя зов­­ніш­ність дозволяє при­мі­ряти на себе різні образи. Я підписала контракт на декілька місяців. Тому впевнено починаю будувати свою модельну кар`єру в Азії. Українки — найкрасивіші в світі. І зараз я вкотре переконуюсь в цьому, коли працюю серед великої кількості красивих дівчат та жінок. Адже Індія – одна із най­більших країн світу.

Софія Копач