Із січня цього року головним тренером вінницької «Ниви» працював Володимир Циткін, легендарний воротар і відомий наставник. Наша команда під його керівництвом пройшла різні етапи, в тому числі й доволі успішні відрізки.

Але безвиграшна семиматчева серія далася взнаки: «Нива» і Володимир Циткін припинили співпрацю «за згодою сторін». Виконуючим обов’язки став його екс-помічник Валентин Вишталюк.

Новим випробуванням для «Ниви» вияився відвертий аутсайдер групи «А» другої ліги «Любомир» (Ставище, Київська область). Вінничани грали в гостях, у Бучі. Вони пропустили вже в дебюті матчу. Але ще до перерви Едуард Сербул зрівняв рахунок.

В другому таймі вінничани змогли вирвати перемогу – 2:1. Вирішальний м’яч із пенальті провів граючий президент «Ниви» Артур Загорулько.

«Нива» залишається середняком групи «А» Другої ліги, вона посідає 7-у сходинку серед 13 команд. В активі вінничан – 6 перемог і 2 нічиї, в пасиві – 6 поразок.

Наступна гра «Ниви» буде останнім домашнім поєдинком перед новим роком. Наша команда прийматиме «Чайку» (Петропавлівська Борщагівка).

Фелікс ЖАНІН