За результатами останньої інспекції центрів масової вакцинації департаментом охорони здоров’я та реабілітації ОДА складено рейтинг найпопулярніших місць у Вінниці,  де найчастіше імунізуються вінничани.

– Перевірили пункти, які розташовані в адмінбудівлі «Книжки», ТРЦ «Мегамолл», Центральному ринку та залізничному вокзалі. Найактивніше вакцинуються у торговому центрі. Лише у суботу тут зробили 431 щеплення, а на неділю – 210. У Книжці за вихідні отримали вакцину 200 охочих», –  повідомляє Департамент охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОДА.

Також є інформація, що вінничани не готові активно щеплюватись на Центральному ринку та, навпаки, «колються» залізничному автовокзалі аби не платити 350 гривень за експрес-тест перед посадкою у вагон. Зокрема на пасажирській станції «Вінниця» за вихідні отримали вакцину 65 людей.

– Сьогодні ми провели такий рейд, адже важливо перевірити й побачити ефективність роботи центрів масової вакцинації населення, які працюють у Вінниці. Як результат, найгірші показники роботи має центр вакцинації на Центральному ринку. Там погане місце розташування і відвідувачі через рекламу, яка там розміщена не бачать, що можна отримати вакцину», – зазначила директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації облдержадміністрації Ольга Задорожна.

Інформація для Вас про найближче місце, де можна отримати вакцину: https://list.covid19.gov.ua/