– Ура! Я знову людина, а не квартирний привид… 10 днів з початку першим симптомів і в мене таки є негативний тест. Хвороба пройшла дуже легко, легка температура, горло, головний біль правда мучав., – написала у Фейсбуку народний депутатка із Вінниці Олександра Устінова. – В порівнянні з вакциною, коли я дві доби думала, що все іду в лікарню – це було ніщо, і розумію, що саме вакцинація забрала на себе весь удар – температуру під 39, слабкість. Зате перехворіла легко і без наслідків. Тому всі, хто розказують навіщо вакцинуватися – от саме для цього, щоб легко перехворіти в не мати проблем. Вакцинуйтеся, а я на роботу, в магазин і винести сміття…

А 5-го листопада Устінова повідомила таке:

+1 до статистики! Вакцинована, тому дізналася про хворобу, зробивши ПЦР для виїзду за кордон. Повторний тест – теж виявився позитивним, якби мені не хотілося вірити в помилку. Наступний тиждень мав бути відпусткою, але життя як бачимо вносить свої корективи.


Всі, хто контактував зі мною, будь ласка, слідкуйте за своїм станом. З того, що зараз вже розумію, що то були симптоми - втома та слабкість, сильний головний біль (списувала на погоду), хворе горло, покашлювання.

На роботі, та як і всюди була в масці. Навіть з трибуни виступала у вівторок, не знімаючи маску та закликаючи вакцинуватися та вводити посилену відповідальність за підробні сертифікати.

Думала, залізяка, розбивша мені голову минулого тижня, була останньою з пригод, але виявляється з дна можуть і постукати і в останній день діючої візи США, вам скажуть, що у вас корона і побачити близьких з Кодяшкою найближчим часом не вийде  Життя несправедливее.

Вакцинуйтеся, благаю вас, і бережіть себе та близьких…