Ми продовжуємо конкурс на найкращу косу Вінниччини. Участь можуть брати як дівчата, так і жінки різного віку. Надсилайте фото на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) або на електронну пошту (gazeta@33kanal.com) та короткі розповіді про себе.

6-річна красуня Марія Качаловська ходить у перший клас. Попри свій юний вік дівчинка дуже старанна та працьовита. Поважає вчителів та виконує всі домашні завдання. Вдома справжня мамина помічниця. Любить допомагати по господарству та разом з матусею готувати смаколики.

Дуже активна дівчинка. Любить малювати та слухати музику. У майбутньому мріє стати видатною художницею. Її волосся від природи — справжня краса. Та, звісно, ми доглядаємо за ним, щоб воно ставало кращим із кожним днем. Наш секретний інгредієнт — це любов. Плекаємо його, любимо та відрощуємо, щоб мати справжню красиву українську косу.

14-річна Ліна Підгайна має волосся до пояса. Дівчина — чемпіонка України зі східних танців. Танцівниця центру розвитку “Шахіна”. “У своєму віці вже освоїла хореографію народів світу: східні танці, сучасні, циганські.

Володарка премії «Людина року» серед танцівниць Асо­ціації виконавців східного танцю України. Чемпіонка міських, обласних та всеукра­їнських змагань.

Софія Копач