«Мені за 60… Думав, всі проблеми позаду… Робоча напруга, негаразди з дружиною, хвороби дітей і близьких, постійні заробітки…

Здається, відпочивай на пенсії, займайся господарством та з онуками бався… А тут таке… Я не можу нікуди поїхати, усюди шукаю туалет, вночі не менш 7 разів підіймаюсь. Який там відпочинок! Тиск скаче, серце болить, про суглоби вже мовчу. Яка там потенція! Чоловіком себе вже не відчуваю».

Таку розмову можна почутив кабінеті лікаря, і одразу згадуються наші татусі, що теж страждають, але терплять, і ніхто, крім дружини, не знає про це, навіть друзі.

Ми не пропонуємо панацеї, але завжди знайомимо читачів із новинками, ділимось спостереженнями і досвідом тих, хто вживав, застерігаємо від побічних дій і підробок.

Отож, зустрічайте «ПРОСТОСАН ФОРТЕ», вироблений у Литві.

«ПРОСТОСАН ФОРТЕ» унікальний тому, що він вирішує одразу декілька проблем чоловіків, і це доведено клінічними випробуваннями, що проводить виробник «Простосану Форте».


Коло СТАНІВ, за яких «ПРОСТОСАН ФОРТЕ» корисний, широке. Допомагає при:

порушенні сечовипускання (уривчастість струменя, різі, відчуття важкості внизу живота, утруднення під час сечовипускання);

збільшеній передміхуровій залозі, яка заважає чоловікові спорожнити сечовий міхур, бо компоненти «ПРОСТОСАН ФОРТЕ» затримують її розростання;

зниженні потенції, послабленні статевого потягу,

«загальній слабкості чоловіка», чоловічому клімаксі «ПРОСТОСАН ФОРТЕ» це природний енерготонік, що підтримує сили і витривалість чоловіка після 50 років, укріплює його імунітет; «ПРОСТОСАН ФОРТЕ» — сприяє стійкості до стресів, послаблює метеозалежність.

«ПРОСТОСАН ФОРТЕ» містить фітостероли, що знижують вміст «поганого» холестерину в крові чоловіка. Тому «ПРОСТОСАН ФОРТЕ» корисний чоловікам похилого віку для попередження вікових порушень кровообігу.

«ПРОСТОСАН ФОРТЕ» продається в аптеках у 172 країнах світу. Зараз є в Україні! Чоловіки! Користуйтесь і покращуйте якість життя у похилому віці,

Хочете дізнатись більше про «ПРОСТОСАН ФОРТЕ» (склад, режим прийому, у якій аптеці купити тощо) – дзвоніть на «гарячу лінію»:

098-777-82-13, 066-110-19-26.

Або замовляйте на сайті: bioveda.com.ua

Не є лікарським засобом. Дієтичная добавка.

Сертифікат якості № 282/2020/МР