І не тільки кінотеатр, а й експоцентр, котрий розташований у будівлі в центрі міста. Міська рада вже оголосила тендер на проєктно-кошторисну документацію реконструкції, щоб створити там «Business hub».

Вже після 30 листопада  показ кіносеансів припиняється, а остання виставка «Подільський ярмарок» відбудеться 3 грудня. Більше 30 працівників кінотеатру та експоцентру залишаються без роботи.

За словами керівника експоцентру Юрія Кулакова, сплив термін оренди , тому експоцентр і кінотеатр припиняють свою роботу.

Вінничани дуже жалкують про це, адже кінотеатр Коцюбинського –це ціла епоха. Він працював навіть у часи окупації.

В серпні цього року виконком Вінницької міськради прийняв рішення про безоплатну передачу з балансового обліку департаменту культури об’єктів, що розташовані по вулиці Соборна, 68 на балансовий облік МКП «Вінницький фонд муніципальних інвестицій». Йдеться про передачу будівлі кінотеатру, господарських приміщень, теплотраси і кінопроекторів.

29 жовтня Вінницький фонд Муніципальних інвестицій оголосив тендер на розробку ПКД для реконструкції будівлі, де кінотеатр. Вартість робіт оцінили в 510 тис грн.

В тендерній документації зазначено, що площа приміщень до реконструкції складає 2675,3 кв метрів. Проект мають розробити для розміщення в даній будівлі консультаційного центру для малого та середнього бізнесу Вінницької міської територіальної громади «Business hub».