– Оснащуємо по-новому харчоблок першої міської лікарні. Після завершення реконструкції тут готуватимуть на сучасному обладнанні – з дотриманням вимог системи якості НАССР. У самому приміщенні вже утеплили стіни та цоколь, замінили дах, модернізували комунікації., – повідомив у своєму Фейсбуку мер Вінниці Сергій Моргунов. – Капітальних ремонтів тут не проводили 30 років.

Харчування у лікувальному закладі – це велика зона відповідальності. Адже мова про здоров’я людей. І робота працівників кухні також важлива поряд із медичною допомогою.

Для харчоблоку передбачені аквадистилятори для очищення води, енергозберігаючі пароварильні апарати, електричні плити, машина для обробки овочів, м’ясорубка тощо. Будуть дотримані і вимоги чистоти та стерильності – встановлять дезінфекційну камеру, стерилізатор та бактерицидний опромінювач.

Модернізація наших медичних закладів – це комплекс дороговартісних рішень на найближче десятиліття, на що і націлена Стратегія 3.0. Для кожного вінничанина важливо, щоб всі послуги надавались у комфортних умовах, а медична допомога – на європейському рівні. Над цим і працюємо.