17 листопада відразу після вчинення особливо тяжкого злочину поліцейські затримали жителя села Плисків, який після словесного конфлікту з 35-річним жителем цього ж села, кілька разів ударив його ножем і втік. Зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

За словами начальника Відділ поліції № 4 Вінницького районного управління поліції Павла Дармограя, поліцейські з’ясували, що між потерпілим та затриманим в одному із місцевих кафе стався побутовий конфлікт. Після суперечки 35-річний потерпілий пішов додому. Дорогою його наздогнав затриманий та вдарив кілька разів ножем. Потерпілий самотужки дістався до лікарні, де медики надали йому допомогу та повідомили поліцію.


Встановлено, що 42-річний зловмисник, якого затримали у цьому ж селі за кілька годин, вчинив злочин в стані алкогольного сп’яніння.

Потерпілого госпіталізували, за попередньою інформацією, його стан стабільний.

За цим фактом поліція розпочала кримінального провадження відповідно до ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Марина Романова