Дочка Олі Полякової відіграла свій перший сольний концерт у Києві.

Дівчина вирішила піти по стопах матері, і планує пов’язати своє життя з музикою. 16-річна Маша створила власну групу, і разом з нею намагається пробити свій шлях в шоу-бізнес.

Це був перший офіційний концерт “Шви” в Києві, і підтримати дочку прийшла зіркова мама.

Співачка із Вінниці Оля Полякова всіляко намагається підтримати її творчість. Хоч в піснях і присутні нецензурні слова.

Ціна квитків була 150 гривень, однак, бажаючих відвідати даний захід виявилося не так багато. Всі хто прийшов підтримати молоді обдарування танцювали до останнього, як і Оля Полякова, яка періодично записувала stories.

Одягнена Маша була в довгий оверсайз светр в чорно-червону смужку з величезними дірками. Також короткі чорні шорти і капронові колготки. Звичайно ж, образ доповнив яскравий макіяж, а волосся було розпущене.

Щоб потрапити на цей концерт дівчинці довелося пережити сильний стрес справа в тому, що вона відпочивала зі своєю сім’єю на Мальдівах, і в день відльоту зламався літак, який з острова їх повинен був доставити в аеропорт.

До концерту залишалося всього два дні, і Маша почала переживати, що вона не встигне дістатися додому вчасно, а значить, що концерт не відбудеться.

Провівши ще одну ніч на райських островах сім’я все ж вилетіла додому, і все пройшло благополучно – вони встигли. Всього за кілька годин до концерту літак приземлився в Києві, і дівчинка побігла готуватись.

Марина Романова