Бурхливі пристрасті розгорілись навколо чиновника у одній із вінницьких громад. Про це нам розповіли читачі у зверненні до редації.

Цей скандал вже обговорюють всі місцеві. Настав час дізнатись про це всій області. Мова йде про заступника голови ОТГ (у листі вказується прізвище і ОТГ, в якій він працює).

Він взяв собі за дружину на 20 років молодшу місцеву красуню.

Напевно, публічності не вистачало. Тому став разом із молодою дружиною з`являтися на публічних заходах, в ресторанах та місцевих кафе. Цей посадовець разом із новою дружиною вирішили взяти на виховання двох діток із дитячого будинку.


Спершу всі були у захваті від діяльності держслужбовця. Та коли побачили поведінку їхньої родини, просто були шоковані. Тим більше, що все своє приватне і навіть інтимне життя вони викладають в Інтернет. Дружина оголена скаче та танцює під музику з матюками. А він у трусах по будинку розгулює. Звісно, кожен має право на особисте життя. Але коли ти посадовець, при такому статусі, потрібно слідкувати за своєю репутацією. Що казати, вже доскакались... Тепер їх хочуть позбавити двох всиновлених дітей. Бо невже таке можливо, щоб молода дружина виставляла відверті фото та відео у соціальні мережі, а в цей час виховувала прийомних дітей? Її відео набирають тисячі переглядів, це дивляться сотні людей із нашого району. Сміються і обговорюють. Всі навколо називають ці пристрасті секс-скандалом.

Коли ж очільник громади особисто звернув увагу на це неподобство, дружина заблокувала свій акаунт у соціальних мережах. Та пройшло менше місяця, як відновила його знову.

Напевно, це вже манія у неї, бо ж знову трусить своїми сідницями на камеру, показує оголені груди? Тим часом її чоловік дерибанить землі та бюджетне майно. Тим паче зараз він увійшов у земельну комісію, тож став ще впливовішим у нашій місцевості.

Зі скаргами на цю секс-сімейку жителі містечка вже звернулись до мера міста, в соціальну службу із захисту дітей.

Вони — батьки двох усиновлених маленьких діток, яких взяли із дитячого будинку, бо не можуть мати своїх. Зараз розглядається питання про те, щоб забрати двох дітей у заступника голови та його красуні-дружини. Бо чи допустимо те, що посадовець та його дружина ось так себе поводять?

Марина Романова

Від редакції. Готові для об’єктивної перевірки надати названі в листі до редакції факти та вислухати інші точки зору.