Від редакції. Найперше, що допомагає людині довго жити, це стан PH в її крові. Якщо показник менше 30-ти, це поганий імунітет, далі онко, інсульти, інші хвороби. Тому бережіть свою кров. Її якість – ваше довголіття без хвороб. Пропонуємо вам корисні рецепти, як покращити якість крові.

Волоські горіхи, змішані з медом — прекрасний натуральний засіб, який може замінити багато ліків. Ця комбінація забезпечує організм всіма необхідними вітамінами, мінералами, білками, жирами й вуглеводами. Навіщо їсти цю суміш кожного дня?

Вона покращує якість крові. Приготуйте цей засіб з 1/2 кг меду й 1/2 кг подрібнених волоських горіхів. Додайте лимонний сік й перемішайте. Тримайте суміш в банці та вживайте по чайній ложці тричі на день. Це відмінне рішення для людей з анемією!

Якщо ви страждаєте від підвищеного кров’яного тиску, вживайте взимку 100 г цієї суміші на день.

Горіхи з медом знімають головний біль й допомагають проти безсоння. Для цього потрібно вживати 2 столові ложки суміші на день.

Народні цілителі рекомендують медово-горіхову суміш навіть при виразці шлунка. Для полегшення стану необ­хідно вживати 2 столові ложки суміші за пів години до їди, запиваючи ліки теплою водою.

Вода з листям очищає кров

Набираємо в банку води. Бажано живої, тобто з джерела чи криниці. Беремо листки з дерева чи кущів, інших рослин. Миємо їх, подрібнюємо, можна порвати. Кинути у воду. Почекати з годину, щоб вода увібрала їхню енергетику. Далі пийте як звичайну воду.

Ще можна у таку ж воду вкинути дольку лимона і пити. Через тиждень-другий побачите, наскільки у вас піднімуться тонус та працездатність.