Нова передплатна кампанія з новими можливостями:

наші передплатні каталоги мають широкий перелік цікавих друкованих видань — понад 3000  найменувань загальнодержавних, місцевих та зарубіжних друкованих видань.

Оформлення передплати через сервіс «Онлайн передплата» https://bit.ly/3qScE8r. Вартість приймання передплати від Укрпошти знижена – у середньому до 25%.

Участь в розіграші подарунків та суперподарунків акції «Я люблю передплату».

Усі клієнти – фізичні особи, які у період проведення акції «Я люблю передплату» оформлять передплату на 2022 рік на термін від шести та більше місяців на видання вартістю від 100 грн та більше, братимуть участь у розіграші подарунків від Укрпошти — тостерів, зволожувачів повітря, кавомашин, м’ясорубок, кухонних ваг.

Але цього разу для найактивніших передплатників ми підготували    два СУПЕРподарунки — пилосос акумуляторний «Dyson» (для передплатників, які оформлять передплату через сервіс «Онлайн передплата») та пральну машину «SAMSUNG» (для передплатників, які оформлять передплату у поштових відділеннях або через листоношу).

Для участі у розіграші пральної машини «SAMSUNG» необхідно:

передплатити у поштовому відділенні або через листоношу від двох та більше видань на одну особу вартістю від 100 грн та більше на термін від 6 місяців.

Надіслати на e-mail: Viddil_Peredplaty@ukrposhta.com або поштову адресу – 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 22, відділ передплати ЦАУ копії (або фото) квитанцій, абонементів ф. П-1 та зазначити номер контактного телефону.

Для участі у розіграші пилососа акумуляторного «Dyson» необхідно:

оформити передплату через сервіс «Онлайн передплата» на сайті АТ «Укрпошта» у розділі «Передплатити» двох та більше видань на одну особу вартістю від 100 грн та більше на термін від 6 місяців.

Надіслати на e-mail: km@ukrposhta.com або поштову адресу – 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 22, відділ каталогів ЦАУ копії (або фото) квитанцій, абонементів ф.П-1 та зазначити номер контактного телефону.

Для участі у розіграші СУ-ПЕРподарунків беруть участь лише ті учасники, які виконали всі вищезазначені умови. Двоє переможців, які передплатять максимальну кількість примірників видань на одну особу з найбільшою сумою вартості видань терміном не менше ніж на 6 місяців, отримають су­перподарунки.

Шановні клієнти, акція «Я люблю передплату» триватиме до 25 грудня 2021 року (включно). Зробіть подарунок своїм рідним та близьким, передплативши цікаві та корисні видання. Більше передплачених видань — вище шанс виграти один із СУПЕРподарунків.