– Ну що, друзяки, завершується черговий етап у моєму житті, а саме співпраця з Veteran Hub Вінниця. Так що вакансія там зараз відкрита. Інформацію можете дізнатися безпосередньо на сторінці. Я отримав досить цінний досвід під час роботи, мав можливість навчатися онлайн, дізнався, що є робота, де на тебе ніхто не кричить і не пресує))

Але найціннішим було те, що я зрозумів, який шлях проходить ветеран під час реінтеграції у цивільне середовище. Це складно, коли немає розуміння. Тому варто все ж звертатися до консультантів Хабу, коли не можеш визначитися, що ти хочеш від життя., – повідомив у своєму Фейсбуку АТОвець Олександр Гром – Грамарчук, якого знає вся України і Росія за легендарною тушонкою «Сепар в сметані».

– Наступна сходинка — це запуск Pizza Veterano у Вінниці. Цього давно всі чекали, правда? Мені знадобиться ваша підтримка. Хтось з вас класно шурупає в ремонтах, хтось в електриці, хтось працює в ДСНС чи інших контролюючих органах.

Я хочу, щоб вінницька Pizza Veterano стала нашим спільним дітищем, де завжди можна буде замовити найсмачнішу піцу у місті, прийти з друзями відпочити від буденних справ чи навпаки обговорити нову ідею.

Як на це дивитесь?