Сукню для конкурсу за 250 годин створювала вінницька дизайнерка Катерина Лукашик. Ексклюзивно про це «33-му» далі.

Питання з отриманням американської візи для володарки титулу «Міс Україна-2021» Олександри Яремчук вирішене. Вінничанка таки представить нашу країну на міжнародному конкурсі «Міс Світу», який цього року відбудеться 19 грудня у столиці Пуерто-Рико.

Напередодні вильоту у Києві відбувся прес-бранч, під час якого були представлені два вбрання для конкурсу «Міс Світу». Це національний костюм та вечірня сукня для фінального виходу. Обидва образи створили українські дизайнери.


Вечірнє вбрання створила дизайнерка Катерина Лукашик. Це жакардова фіолетова сукня з легким шлейфом та розрізом на стегні. На створення фінального образу пішло 50 метрів тканини, 4 тисячі кристалів та понад 250 годин ручної роботи. Ексклюзивно для «33-го» Олександра розповіла, що довго вагалась, чи брати участь у конкурсі краси. Це її перший досвід – і відразу перемога. Тепер вона – найкрасивіша дівчина України – цілий рік носитиме корону за 3 мільйони доларів та поїде представляти нашу країну на конкурсі «Міс Світу».

– Я безмежно вдячна кожному за підтримку. Особливо за те, що допомогли підготуватись до міжнародного конкурсу краси. Для мене велика честь та відповідальність представляти нашу країну на такому масштабному конкурсі «Міс Світу». Туди прагне потрапити більшість дівчат, а я одна із тих, хто отримав таку можливість. Для мене це дуже хвилююча подія, і я безмежно щаслива, — каже Олександра.

— Це рішення брати участь у конкурсі краси було дуже зваженим. Адже 3 роки поспіль мені писали кастинг-менеджери і запрошували на кастинг «Міс Україна», але щоразу я знаходила причини для відмови. Та в цьому році, коли розпочався COVID-19 і було багато вільного часу, мені знову написав менеджер і запросив на кастинг. Я довго вагалась, але вирішила не витрачати час даремно під час пандемії!

Софія Копач