Цьогоріч було заплановано провести капремонт на умовах співфінансування на десяти вулицях приватного сектору. Проте, завдяки зекономленим коштам, вдалось заасфальтувати дорогу  ще на одній вулиці – Ціолковського. Тут роботи завершили  24 листопада. Міський голова Сергій Моргунов повідомив на своїй сторінці у фейсбук, що це ще один приклад активності жителів приватного сектору.

Кожного року у Вінниці проводять певний обсяг робіт для розвитку інфраструктури приватного сектору: прокладають мережі водопостачання та каналізації, асфальтують дороги. Роботи проводять на умовах співфінансування. Така співпраця з мешканцями триває уже понад 10 років.

«Вулиця Ціолковського на Кореї. Замість ґрунтової  – нова асфальтована дорога. Ще один приклад активності жителів приватного сектору, – повідомив міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбук. – Люди вирішили робити ремонт на умовах дольової участі та отримали підтримку з бюджету. Перевагами муніципальної програми вони скористались не вперше: раніше каналізували свою вулицю. Коли мешканці долучаються до благоустрою – місто розвивається швидше».

Як розповів директор департаменту комунального господарства міської ради Юрій Семенюк, дорогу на  вулиці Ціолковського відремонтували  на всій протяжності – 420 метрів. Тут насипали щебінь, «підняли» люки, а днями завершили асфальтування.

«З початку року оновили 11 вулиць в різних мікрорайонах. Зручно і гарно – кажуть люди. Важливо планувати і втілювати зміни разом з вінничанами – незалежно від того, де вони живуть: у середмісті чи на околиці. Це один з головних принципів нашої Стратегії 3.0», – зазначив Сергій Моргунов.

У 2021 році першою на умовах дольової участі з мешканцями заасфальтували вулицю Юрія Курія, що в районі олійножирового комбінату. Майже 1000 квадратних метрів новенького асфальту поклали під час капітального ремонту Пластового тупика на Старому місті.

Відремонтували  й ділянку вулиці Квітучої. Раніше тут була дорога зі щебеню та відсіву. Також зробили ремонт на вулицях Гагаріна, Суворова, Юрія Смірнова, Івана Огієнка, Тракторній, Пирогова.