За звання «Богині шопінгу» України зібралась боротись золота молодь. Дівчата, котрі заробляють в Інтернеті багатьма способами.

Одна — актриса порносайтів. Друга — показує п`янки та свариться зі всіма навколо. І вінничанка Аліна — розповідає про косметику, красу та моду. І лише іноді фігурує у найефектніших скандалах облас­ті. Наприклад, історію про вінницьку віцеміс, котра працює повією в Парижі, оприлюднила са­ме вона. Та ще, як розповіла «33-му» власниця масажного салону, дів­чина приходила погрожувати інтимним ві­део.

Конкурентки об`єднались про­­­ти неї. Їм вдалось відвоювати титул «Богині шопінгу». Але на фоні нецензурної лайки конкуренток та розпусної поведінки, вінничанка трималась гідно. Без бруду та обзивань пройшла випробовування.

Завдання було не із легких. Адже образ собі вона не обирала самостійно. Її стилістом стала найзапекліша конкурентка — актриса порносайтів.

А одягала її на співбесіду до Ілона Маска. Щоправда, стилістка не відразу зрозуміла, хто це такий.

– Поведінка конкуренток була дуже низькою. Вони не вміють здобувати публічність адекватним способом. Тому сіють навколо себе «срач». Викладають оголені фо­то. Та навіть показують, як валяються після пиятик у калюжах та кущах. Для мене це огидно та дуже низько.

В дитинстві я була дуже прищавою. Діагноз: акне 4-ї стадії. Та все ж я змогла побороти свої страхи та виправила всі недолі­ки. Звісно, для цього потрібно було докласти багато зусиль. Ось тоді я і відчула, що зможу щось корисне розповідати людям. Вважаю, що розвиток – це дуже важливо, тому і маю досягнення у сфері навчання. Про що ж мені конкурувати з людьми, які просто заробляють своїми пьоз*ами, — заявляє Аліна.

Марина Романова