Шокуючу інформацію нам повідомили на «гарячу лінію» про одну із вінницьких шкіл. Двоє учнів не поділили красуню-школярку і побились за неї прямо на уроках.

У стінах школи буває всяке. Та вчителі контролюють пове­дінку учнів. Але на цьому тижні сталась жахлива ситуація. Двоє учнів влаштували бійку прямо в коридорі. Спочатку вони грались. Жартома доганяли та лупцювали один одного. Спершу на такі дурощі ніхто не звернув увагу, хоч їм вже раніше і робили зауваження. Та вони не слухали. Один — учень 9-го класу. Інший навчається у 8-му. У коридорі під час дитячих дурощів «схватились» так, що старший меншому вибив два зуби та розбив ніс. До школи навіть приїхала карета «швидкої», щоб надати допомогу дітям. На щастя, великих травм немає. І батьки розібрались з конфліктом без залучення поліції. Тепер лише будуть відшкодовувати два вибиті зуби.

Як потім розповіли їхні товариші, хлопці зчепились через дівчинку. Виявляється, двом друзям подобалась одна і та ж красуня-школярка…

Нагадаємо, нещодавно до редакції газети «33-й канал» надійшов лист про цю ж школу від читачів, у якому йдеться про те, що колектив Вінницької школи в Інтернет-мережі ганебно висміяв син однієї з працівниць. Так він їх шантажував і вимагав оплатити онлайн-позику.

Розповсюдження фейкової інформації розпочалось у одній із шкіл міста Вінниці. Директора, завуча та декількох вчителів зробили героями брехливих публікацій. Ця інформація була розіслана по всій базі контактів педагогічного колективу. Це викликало гучне обговорення. І, звісно, призвело до з`ясування всіх обставин.

Педагоги навіть написали колективну скаргу у поліцію, повідомляють нам читачі. Через ганебні публікації одна вчителька більше доби не виходила з дому. Жінка розповідала: повірити не могла, що стала заручницею брехливого скандалу.

Вчителі шоковані, адже це повідомлення надійшло до родичів членів педагогічного колективу. А воно звучало так: «Інтимні послуги за гроші, щоб допомогти колезі закрити кредит». І поряд були фотографії педагогів, в тому числі директора та завуча.

Марина Романова