– Батьків не стало!!!!

Полетіли як два Янгола.

Жили все свідоме життя разом.

Разом і пішли.

ГОСПОДЬ ВСЕ КОНТРОЛЮЄ… Допоможіть  нам пережити цю Біль, – написав на своїй сторінці у ФБ депутат Вінницької обласної ради 7 скликання Євген Власюк.

Рідні і друзі повідомляють, що подружжя Власюків загинули в аварії біля Вороновиці.

Вчора ввечері на Немирівс кій трасі утворилися великі затори. Причина – автотроща неподалік Вороновиці. Автомобілі “Фольцваген” та “Сітроєн” врізалися у вантажівку, яка розверталася і перегородила всю проїжджу частину.

Водій і пасажирка “Фольцвагена” загинули на місці…

Ось що повідомляють у відділі комунікації поліції Вінниччини:

За попередньою інформацією слідства, 55-річний водій вантажного автомобіля Iveko Stralis з причепом для перевезення великогабаритного транспорту під час розвороту виїхав на зустрічну смугу руху, де сталось зіткнення з двома легковиками.

У результаті аварії 60-річний водій Volkswagen Touran та його 58-річна дружина, жителі смт Теплик Гайсинського району, від отриманих травм загинули на місці події.

29-річні водій та пасажир Citroen Berlingo, жителі м. Вінниці, з політравмами госпіталізовані у лікарню.

Водій вантажного автомобіля, житель Одеської області, не постраждав. Його освідували на стан сп’яніння. Він тверезий.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі.

Детальніше – у наступному номері газети.

Людмила Поліщук