Та все стало на свої місця.Олександрі із Калинівки відкрили американську візу. Тому дівчина вже поїхала представляти Україну серед найкрасивіших дівчат світу.

За сталим звичаєм конкурсу, дві переможниці їдуть на міжнародні конкурси краси. Відповідно, найкрасивіша дівчина України Олександра Яремчук бере участь у конкурсі «Міс Світу», а володарка титулу — також переможниця — «Міс International-2021» Ольга Шамрай готується до міжнародного конкурсу «Міс International World». Він відбудеться лише у наступному році. Вже другий раз відміняють проведення через пандемію.

Попри скандали та інтриги, що розгорілись навколо володарок двох найпрестижніших статусів жіночої краси, та ще й землячок-вінничанок, дівчата не стали конкурентками та ворогами. Навпаки, вболівали одна за одну та всіляко підтримували. До слова, Ольга Шамрай поїде підтримувати Олександру Яремчук в Америку на конкурсі краси «Міс Світу». Про це дівчина розповіла в ексклюзивному інтрев`ю для «33-го каналу».

Ольго, як наважились брати участь у конкурсі «Міс Україна»?

– Скажу відверто, що участь у конкурсі краси «Міс Україна» — чиста випадковість. В Україні я не проживаю вже 7 рків. Та нещодавно повернулась. Одного дня я вирішувала особисті питання у візовому центрі у ТЦ «Гулівер». Потім спускалась ескалатором та побачила афішу, що відбувається кастинг на конкурс «Міс Україна». Я подумала: а чому б не спробувати? Пішла на кастинг. Приємно здивувалась, адже мене затвердили.


Чи важко давались випробовування?

– Не можу заявити, що випробовування на конкурсі давались мені важко. Проте сам факт, що я прийшла на кастинг — був для мене вже випробовуванням. Раніше ніколи не брала участі у конкурсах краси та подібних проєктах. Я сором`язлива, тому дуже боялась сцени. Перший вихід на подіум — моя маленька перемога над собою. Дуже щаслива перебороти себе та досягнути такого успіху. Бути володаркою титулу «Міс International-2021» дуже почесно та відповідально.

Завдання на сцені мені дались найважче. Я дуже боялась та вся тремтіла від хвилювання. Перший прохід був справді стресовою ситуацією. Та все ж я з цим добре впоралась, хоч раніше жодного разу не брала участь у конкурсах.

Мене підтримували батьки, рідні та друзі. Також дівчата-учасниці конкурсу були для мене підтримкою. Адже ми дуже здружились під час підготовки до фіналу «Міс Україна».

Хто ви за фахом: де навчались та працювали? Чим займались до участі в конкурсі?

– Маю європейську освіту. Навчалась у Польщі. За фахом — викладач англійської мови. Паралельно працювала репетитором з англійської для діток. Вже пізніше пішла освоювати рекламу та працювала у сфері маркетингу.

Останніх сім років я проживала в Європі.

Який благодійний проєкт вирішили реалізувати?

– Більшість українців вважає, що після 60 життя закінчується. А у Європі навпаки — тільки починається. Після виходу на пенсію люди тільки починають насолоджуватись життям. Бачать його у всіх фарбах. Свій проєкт я вирішила пов`язати саме із цією тематикою. Благочинна ідея називається «Наші літні».

Мова йде про бабусь та дідусів. Зародилась ідея об’єднати будинок-інтернат для людей похилого віку та будинок-інтернат для дітей на декілька днів. Але у з`язку з коронавірусом та «червоною зоною» не змогла повністю реалізувати проєкт. Як тільки закінчиться пандемія, все доведемо до кінця. Експеримент планується на декілька днів. Це глобальна проблема, яка потребує рішень. Всім серцем прагну допомогти таким людям. Тож хочу, щоб почали об`єднувати дитячі будинки та інтернати для престарілих за прикладом Канади. Вважаю, що дітки та старенькі можуть собі навзаєм допомогти та мати таку омріяну любов та тепло.


Розкажіть про свою сім’ю: батьків та коханого

– За виховання та самореалізацію я безмежно вдячна батькам. Вони — справжній приклад для мене. Адже виконували батьківські обов`язки якнайкраще. Я виросла в родинному теплі та любові. В мене є ще маленький братик. Йому 11 років. Дитинство в мене було дуже щасливе.

Признаюсь, коханого не маю. Сім років свого життя я була у стосунках. Та після того, як повернулась в Україну, ми вирішили розійтись. Він поляк. Та й у стосунки на відстані я не дуже вірю. Звісно, це було важко.. Адже наше спілкування було довге та щасливе.

Як ви відреагували на звістку про заміну представниці України на конкурсі «Міс Світу»? Ваша кандидатура була майже затверджена?

– Скажу чесно, я була шокована. Адже наша вінничанка — переможниця Олександра Яремчук із Калинівки – готувалась цілий місяць до цього міжнародного конкурсу. А мені довелось би підготуватись за 3-4 дні. Це просто нереально. Але все ж, якби мені довелось їхати, я б впоралась із цим завданням. І змогла б гідно преставити нашу країну. Навіть не маю сумніву. Я поїду разом із головою національного комітету підтримувати Олександру на конкурсі у Пуерто-Рико.

Софія Копач