26 листопада після масштабної пожежі три родини з Вінниці залишилися просто неба. Невтішні господарі розповіли, що вже давно були скачки електроенергії. На це скаржилися й інші мешканці вулиці Староміської. Енергетики вперто відповідали, що ніяких порушень немає. Остання відповідь надійшла напередодні пожежі, 25 листопада.

– Офіційних причин пожежі й досі не оголошують. Ніхто з міських чиновників на наші прохання допомоги не відреагував, – розповідає Тетяна Кузьменко- Ми з чоловіком 16 років будувалися, у нас двоє малих дітей, 11 та 2,5 роки. Все життя на ці дві хати працювала наша тітка Людмила Тихонова(до речі, вона виграла конкурс “Пані 60+”) і батьки, а тепер ми змушені жити по сусідах.

– Пожежа спалахнула у 2.40 ночі. Всі спали. А потім племінник з дітками були змушені вистрибувати через вікна, бо двері вже були заблоковані… – каже Людмила Тихонова — У нас все згоріло. Встигли врятувати тільки документи. Ми дуже вдячні усім сусідам, які нас прихистили і завжди допомагають, чим можуть.

Чому виникла пожежа? Чи можна було запобігти цьом у? Як діяли рятувальники? Деталі читайте у газеті “33-й канал”