Батько вніс за учителя фізкультури заставу у розмірі 190 320 гривень відразу після закінчення суду.

У минулому номері «33-й канал» повідомляв про вчителя однієї із він­ницьких шкіл.

Як повідомили нам батьки, 24-річ­ний фіз­культ­урник розбещував їхніх дівчаток-школярок на своїх уроках. Як йдеться в повідомленні на «гарячу лінію» «33-го», школа знаходиться в районі Центрального ринку. Ми знаємо, що це за навчальний заклад, проте з етичних міркувань поки що не вказуємо.

Небезпеку від такого вчителя першими запідозрили батьки. Він проявляв свою сексуальну фантазію на уроках, мацаючи учениць. Але на цьому його еротичні фантазії не закінчувались. Він надсилав школяркам повідомлення із еротичним змістом у соціальних мережах.

Правоохоронці, приїхавши у його квартиру на Київській, провели спе­ціальний обшук. Вилучили мобільний телефон та комп`ютерну техніку. Саме там і виявили, що з них вчитель писав неповнолітнім дівчатам непристойні натяки, присилав еротику…

Хто знав цього вчителя, каже, що він поводив себе і дійсно розпусно.

Правохоронці заарештували фізрука минулого тижня. Проте розпусник знову на волі. Повернувся у свою квартиру, котра знаходиться по вулиці Київській.

29 листопада Вінницький апеляційний суд залишив без змін ухвалу слідчого судді міського суду, якою до вчителя фізкультури, підозрюваного у розбещенні дітей, застосовано запобіжний захід тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 190 тисяч 320 гривень. Її одразу і вніс його батько.

Апеляційний суд відбувся у закритому режимі. Тепер вчитель-збоченець перебуває на волі.

Затриманому вчителеві фізкультури, крім розбещення школярок, інкримінують ще і сексуальні домагання. Як повідомили нам батьки зі школи, де працював цей учитель фізкультури, його вже звільнили з роботи. За такий злочин тепер колишньому фізкультурнику «світить» позбавлення волі на 8 років.

Цікаво, чи сподівались батьки, навчаючи його у педвузі, що він не лише зганьбить родину, але й доведеться платити за таку «педагогічну» роботу чималу заставу?

Марина Романова