Дівчинка зуміла видертись від гвалтівника. Скривджена, прибігла до мами і про все їй розповіла.

Наступного дня правоохоронці затрималали 48-річного раніше судимого вінничанина. Саме він силою затягнув дівчинку у покинкутий будинок та вчинив сексуальне насилля.

Шокуюча ситуація сталась у одній із громад Вінницької області.

Чоловіку оголошено підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину. Відповідати за скоєне він буде у в`язниці. Адже всім відомо, як за такі «понятія» доводиться розплачуватись. Згвалтування маленької дівчинки — недопустимий злочин навіть для авторитетних засуджених. Зараз йому «світить» 15 років за гратами.

Пресслужба поліції Вінницької області повідомляє, що вдень 28 листопада до правоохоронців звернулась матір неповнолітньої потерпілої з інформацією про те, що її доньку згвалтували. Підозрюваного у цьому злочині затримали за місцем проживання. Раніше чоловік притягувався за майнові злочини до кримінальної відповідальності.

Правоохоронці також були на місці вчинення злочину. Поліція вилучила речові докази, що свідчать про злочинні дії затриманого. Попередньо встановлено, що дівчинку нетверезий зловмисник зустрів на безлюдній вулиці села, коли вона поверталась додому з магазина. Пригрозивши фізичною розправою, він силою затягнув дитину в покинутий будинок та  зґвалтував. Прийшовши додому, про це дівчинка розповіла матері.

Нагадаємо, нещодавно «33-й» повідомляв шокуючу інформацію про те, що батько гвалтував доньку. 17-річна студентка педагогічного стала сексуальною рабинею батька. Її він почав гвалтувати після 17-річчя. Тоді він повернувся із місць позбавлення волі. Її рідна мама була на заробітках у Польші, тож дівчинці навіть не було кому пожалітись. Проживала з раніше судимим батьком та мачухою. Він щоденно проводив над рідною донькою сексуальні експерименти. Що і не дивно, адже із зони, де він відбував покарання, повідомили, що він входив в касту сексуальних збоченців. Після чергового згвалтування дівчинка не витримала та зізналась у всьому матері по телефону.

Шокуючі факти змусили жінку залишити заробітки, приїхати у Вінницю та наробити «шороху», щоб кривдника-батька покарали, а донечку вберегти від моральних та психічних травм.

Марина Романова