Історії свого сексуального життя у прямому ефірі однієї із соціальних мереж розповіло відоме вінницьке подружжя. За перегляд шокуючого відео, де вони відверто зізнаються «що, де, коли та як» у них відбувалось, потрібно сплатити 200 гривень. Та вони запевняють, що всі виручені кошти підуть на благодійність.

Хто б міг подумати, що публічні люди зважаться на такий крок та все, що відбувалось у їхній родині, розкажуть на публіку.

Він — відомий ресторатор, власник одного з найдорожчих закладів Вінниччини «Нова провінція» Ан­дрій Тягун. Його дружина Ольга — власниця косметологічної клініки.

За їхніми словами, факти свого інтимного життя вони оприлюднили, щоб поділитись досвідом із іншими людьми. Можливо, це буде комусь корисно?

– Перший наш секс був у маленькій кім­натці одного із місцевих гуртожитків. Я випровадила сусідку додому у Хмельницький та наважилась запросити у гості свого тодішнього кавалера — теперішнього чоловіка. В нас все було романтично. Навіть позапалювали свічки, — розповідає Ольга.

У порнофільмах актриси кричать та стогнуть. Я не розуміла, для чого це потрібно. Зізнаюсь, мені було боляче, тому я кричала і думала, що так потрібно. Наступного дня мені вже сусіди стукали і казали, щоб я не кричала так голосно. Одна навіть зауваження зробила, мовляв, досить перегравати… Взагалі я раджу після побачень приходити додому і підкидати труси до стелі. Якщо вони прилипають, значить, чоловік тобі подобається. А як ні — то ні. Ось така перевірка на почуття, — радить вінничанкам Ольга. — Зізнаюсь, що важким періодом у нашому сексуальному житті стало народження дитини. Я довго не могла усвідомити, що дитина — це не іграшка. Цю ляльку не можна віднести в магазин. У мене почалась сильна депресія. Нікому не бажаю відчути такий стан. Бо навіть згадувати боляче. Коли прокидалась, мріяла, щоб біля мене не було дитячого ліжечка. По сьогоднішній день себе відчуваю винною перед дитиною, — розповідає Ольга.

Ексклюзивно для «33-го» вони розповіли, для чого влаштували таку сексуальну зустріч зі своїми прихильниками.

– Навіть не знаю, чого соромлюсь в цьому житті. Відпрацювала вже всі сороми. Нещодавно я почала вести блог в Інстаграмі. Сказала собі, що це буде по-справжньому: яка я є, такою і буду в соціальних мережах. Жодних ідеальних картинок, вилизаних СТОРІС... Ніяких контент-планів. Що надумала, те і написала — ПІДПИСНИКИ це відчувають. Людей не обманеш. Та і мені не хочеться цього робити. Рада, що мені чоловік дозволив про це говорити, точніше, був не проти разом розповідати про все. Все-таки думки чоловіків і жінок різні. Зрозуміли, коли почали багато говорити один з одним. Я маю свою думку, мені є що сказати. В маси я несу лише корисне, а не бруд. Стала людиною, за якою спостерігає багато жінок. Вони розповідають, що беруть приклад та надихаються мною. Тож якщо хоч одній я допоможу своїми розповідями — це вже круто, вже результат. Не хочу, щоб жінки робили такі помилки, як я колись. Це було боляче, і добре, що це пережито, але не всі зможуть… Тому ми і будемо про секс говорити, формувати сексуальну культуру. В нас діти, і ми хочемо, щоб вони були здорові в сексуальному житті — це основа всього. Та і говоримо ми тільки про секс у парі, — розпо­відає Ольга.

Ось такими від­вертостями ділились на всю Він­ницьку область чо­ловік із дружиною. Підключилось до ефіру майже 500 учасників. А реєстрація одного коштувала 200 гривень. Хто б міг подумати, але це відео потім поширювали в Інернеті, немов місцеву сенсацію. І вінничани з емоціями обговорювали. Адже, окрім відвертих зізнань, були ще й пікантні подробиці їхнього інтимного життя. В наш час престижно виносити на публіку те, що колись намагались приховувати?

Марина Романова