Епатажний український співак та хореограф  Дмитро Коляденко  зізнався, які скандали влаштовував своїй коханій, народній артистці України  Ірині Білик.

Разом пара прожила 5 років, але до весілля так і не дійшло, незважаючи на те, що шоумен освідчувався вітчизняній примадонні шість разів.

«Вона брала каблучки, але вийти заміж не погоджувалася», – розповів Коляденко. І поки фанати жаліли жертву нерозділеного кохання, він влаштовував співачці істерики та скандали, які в майбутньому і змусили Ірину піти.

Пара познайомилася, коли в Білик уже був чоловік, модель Андрій Оверчук. Дмитру так сильно запала в душу зірка, що він наважився запросити її на побачення, незважаючи на її шлюб. Після концерту у Вінниці у 2001 році виконавиця погодилася сходити з Коляденком до ресторану.

«Я замовив усе: шашлики, хачапурі, вино червоне, вино біле. Принесли рахунок – мені не вистачає грошей», – згадав хореограф.

Тоді він знайшов вихід із ситуації і залишив як заставу свій перстень. Забрати коштовну прикрасу так і не зміг – наступного дня заклад згорів. Можливо, це був знак, на який не звернули увагу.

Через кілька місяців після цього побачення Білик розлучилася з чоловіком і офіційно повідомила про стосунки з Коляденком. Знову йти до РАЦС співачка не збиралася, а ось Дмитро наполегливо домагався руки коханої. Після кожного з шести «ні» зневірений хореограф влаштовував артистці гучні сцени.

«Я різав її картини, я викинув диван з 13 поверху, я заклеював всю її косметику. Я йшов босоніж Києвом. Це було жахливо. Я жив під мостом із безхатьками. Мені так хотілося, щоб вона мене шукала. Щоб вона переживала за мене», – зізнався Коляденко.

Черговий скандал став приводом для розлучення. Білик вигнала бойфренда з дому. П'ятирічний роман закінчився, але Коляденко ще довгий час не міг змиритися з цим. На емоціях він продав інтимні фото Ірини «жовтому» таблоїду.

Про свій вчинок артист шкодує й досі. Тоді, у 2006-му, у нього почалася депресія, яку він намагався «вилікувати» алкоголем. Вийти зі стану апатії та повного розчарування в жінках йому допоміг лише психотерапевт.