Моніка Беллуччі стала героїнею нового ролика Cartier, знявшись разом з іншими зірками: Лілі Коллінз, Троєм Сиваном і Мейсі Уільямс.

У зв’язку з чим розповіла про дорогоцінні прикраси, сімейні цінності та спадщину.

За словами італійської кінодіви, прикраси для неї — завершальний штрих і цінна деталь будь-якого образу, але це не тільки про статус. «Так, всі діаманти прекрасні, але у мене також є простий перстень з гранатом, який я ношу весь час, тому що його подарувала мені моя бабуся, і він має для мене таке сентиментальне значення», — зізнається зірка.

Мама і бабуся навчили її і іншим важливим речам. Так, Моніка розповіла, що любов до себе була прищеплена їй з дитинства. Так само, як і вміння створювати атмосферу жіночності.

«Жінки в моїй родині навчили мене, що ми маємо право любити себе і створювати простір для нашого задоволення, — каже вона. — Ця турбота є вищим вираженням нашої жіночності, яка відбивається не тільки в нашій моді і прикрасах, але і в тому, як ми ставимося до себе».

Тепер такий спосіб життя вона хотіла передати своїм дочкам: 17-річній Деві і 11-річ­ній Леоні. ”Вони розуміють, що повинні любити і поважати себе, приділяти час речам, які призначені виключно для вашої вигоди, а не для того, щоб принести задоволення кому-небудь ще», — каже Беллуччі.