Обговорювали суди співачки з батьком стосовно опіки. А згодом про новий фільм, в якому вона знялась. А днями співачка потішила шанувальників знім­ком, який їх розсмішив.

Знаменитість показала зірку TikTok з Харкова – кота Степана, який сидить поруч із келихом вина. Це фото вона опублікувала на особистій сторінці в Instagram. «Я сподіваюся, що ви, хлопці, добре проводите час, тому що я впевнена, якщо я час від часу замовкатиму, ви зможете спіймати мене десь з цим котом», – написала співачка.

Вірусні відео Степана заполонили не тільки TikTok, але YouTube та Instagram. Він став популярним завдяки байдужому виразу мордочки, з яким сидів за столом із келихом вина під музику.

Додамо, що кіт буквально передає настрій, який кожен хоч раз у житті відчував – туга, смуток, байдужість та інше. Господарі вихованця активно ведуть сторінку кота в Instagram, де показують ту саму його байдужу мордочку, але з різними предметами інтер’єру. Наприклад, чотирилапий позував із цукерками, склянкою молока, тортом, чіпсами та різними коктейлями.

Степан став настільки популярним, що з ним почали записувати дуети в TikTok, робити колажі з відомими обличчями. Наприклад, популярна українська телеведуча Леся Нікі­тюк опублікувала на особистій сто­рінці у Instagram фото, де позує разом із Степаном.

Господиня кота розповіла, що та­ка ідея з'явилася, коли вона принесла додому пі­цу, а кіт сів біля неї, але вона його не цікавила, і він байдуже дивився. Тоді дівчина записала перший ролик. Також вона зазначила, що її коту 13 років, а підібрала вона його на вулиці, коли той був ще кошеням.

На вихованця дівчини підписано понад 430 тисяч підписників у TikTok, а в Instagram набралося 619 тисяч. Ось так кіт Степан прославився в соціальних мережах.