– Сьогодні ми підвели підсумки спортивного року серед важкоатлетів.
Як голова Федерації важкої атлетики у Вінницькій області маю за честь нагородити найкращих спортсменів області., – повідомив у своєму Фейсбуку голова Вінницької обласної федерації важкої атлетики Сергій Кармаліта.

– Наші хлопці плідно попрацювали цьогоріч – тільки з Кубку України з важкої атлетики пам’яті олімпійського чемпіона І.Рибака привезли 6 медалей. А це одне золото, одне срібло та чотири бронзи! Також наш важкоатлет Руслан Кожакін виборов 5 місце на ліцензійному Чемпіонаті Європи, а Ганна Панова – здобула “срібло” на Чемпіонаті Європи серед молоді в Фінляндії! Пишаюся нашими чемпіонами та чемпіонками! Так тримати! Дякую за вашу самовіддачу та наполегливість!

За спортивні здобутки кращі спортсмени нагороджені грошовими преміями. А це чемпіон Кубку України – Вадим Мельник (тренер Петро Нагурний), срібний призер Кубку України – Андрій Москаленко (тренер Дмитро Бабич), а також нагороди отримали два відомих досвідчених майстри спорту Богдан Мойсеєв і Роман Байдацький (тренер Костянтин Соцков).
Відкриттям року для нас став Володимир Чмих – юний важкоатлет з Турбова. Він виборов “бронзу” Чемпіонату України серед спортсменів до 13 років. Володимир – наша надія!

Наразі вінницька школа Важкої атлетики плідно та результативно працює на Крижопільщині, в місті Городківка. Вихованці тренера Олександра Рябенького також наповнили скарбничку Вінниччини нагородами з всеукраїнських змагань.
Окрім цього, 12 грудня Руслан Кожакін разом з тренером Костянтином Соцковим візьмуть участь у найголовніших цьогоріч змаганнях, які пройдуть в Ташкенті. Тому тримаймо кулачки!