Команда проєкту «Я, Ніна» та Фундації #ВАРТОЖИТИ  запрошує вінничан на третій Red Brunch —  щомісячну подію по збору донорської крові для потреб онкохворих людей та військових. Захід відбудеться 7 грудня з 09:30 до 13:00 год у Veteran Hub Вінниця (вул. 8-го Березня, 29).

У листопаді організатори провели 24 події  Red Brunch у Києві, Вінниці та Львові. 11Й567 гостей заходу стали донорами крові для онкохворих  та військових, що потенційно дорівнює 3471 врятоване життя!

В умовах пандемії COVID-19 проблема з нестачею донорської крові вкрай загострилася: донорська кров потрібна в онковідділеннях, пологових будинках, військових шпиталях, опікових відділеннях, хірургічних відділеннях. Хронічно хворі люди, для яких компоненти крові є життєво необхідними, не виживуть без донорської крові.

За результатами двох попередніх Ред Бранчів у Вінниці 48 гостей події стали донорами крові. Одна кроводача рятує 3 життя, а це означає, що разом, в рамках заходу, вінничани врятували 144 життя.

Третій Red Brunch у Вінниці команда проєкту «Я, Ніна» проводить в колаборації з Veteran Hub Вінниця, за підтримки постійних партнерів Сім’ї Ресторанів Діми Борисова, які частуватимуть донорів до та після кроводачі та Rotary Club Kyiv-Capital Vinnitsia Postup.

ЩО ОТРИМУЄ ДОНОР КРОВІ:

Попередню онлайн-консультацію від команди проєкту «Я, Ніна».

Частування від Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова до та після здачі крові.

Участь у лотереї і можливість виграти класні призи.

Чудову дружню атмосферу і приємний нетворкінг.

Сотні плюсів до вашої карми!

УВАГА!

Для участі у заході необхідна наявність COVID-сертифікату або негативного ПЛР-тесту.

Участь в заході можлива лише після реєстрації.

РЕЄСТРАЦІЯ ДЛЯ ДОНОРІВ КРОВІ:

https://bit.ly/3jL51LJ