Київ захоплюють і розпочинають «референдум під дулами автоматів». Це найнебезпечніша ситуація за 30 років існування України

Кордон проходитиме як до поділу Молотова-Ріббентропа – по Збручу. Війська йтимуть з Білорусі, ймовірно, до них мають приєднатись і ті, що стоять у Придністров’ї, мають окуповувати Вінниччину та Хмельниччину.

Буковину, як щедрий подарунок, віддають Румунії, Закарпаття — Угорщині, Львову, Тернополю, Івано-Франківську нічого не залишатиметься, як відійти до Польщі або бути маленьким Люксембургом у складі Європи.

Правда, вражаюче завтра? А де ж Будапештський меморандум, за яким нам гарантували збереження кордонів п’ять держав — США, Великобританія, Росія? До них пізніше приєднались Франція і Китай. Чому ми досі не пробували їх хоча б зібрати і очі в очі з ними поговорити, а не з Путіним?

Для чого нам був той Мінський договір і присутність Німеччини, яка, ведучи на нашій стороні переговори, за нашою спиною вела такі ж з Росією за «Північний потік-2», вибиваючи з-під наших ніг останні гарантії ненападу? Чому нас дражнили НАТО, а потім три «великих столиці» сказали, що вони не хочуть нас бачити?

Чому ми, знаючи це, не просили стати позаблоковим другом США, як Японія, Фінляндія, інші країни, щоб в разі війни хоча б США надала нам воєнну допомогу?

Чому, коли білоруський народ вийшов сотнями тисяч на вулиці, їх не підтримали європейці так, як би мали? Чому майже рік ще один біснуватий фюрер здає цю країну іншому такому? Причому невизнаний, але президент?

А у нас із Білоруссю 1084 км кордонів. Із Росією — 1974 км.

І всюди тепер може бути потенційний наступ!

Невже один Путін міг переграти такий великий світ?!

Жаль, що так мало наше телебачення транслювало форум опозиційних сил у Прибалтиці. Там один із опозиційних лідерів, всіма шанований чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров назвав основну причину: вседозволеність! Путін відчув вседозволеність! І на коректні великі стурбованість, заклики до моралі, совісті, здорового глузду, попереджень про «високу ціну війни» для Росії, пре, як танк! Бо в нього вже давно немає того всього, до чого його «закликають».

Це розвідник, вихований в стінах «школи КГБ», головний принцип якої — досягти мети будь-якою ціною. І ця, може, найстрашніша мета, передбачає такі ж найстрашніші засоби.

Якщо росіян не пожаліли і висаджували в повітря будинки, щоб налякати терористами і привести до влади того, хто буде «мочіть їх в сортірах», то українців, прибалтів… кого далі не пожаліє фюрер?

Вам будь-який психолог скаже, що фюрери біснуваті! Далі розвивайте тему самі.

І він із своїм військом біля наших воріт! Як ми збираємось давати відсіч? Де термінова мобілізація територіальної оборони?

Екснардеп Васюник закликав видати всім українцям зброю. Може, дійсно це буде вихід? Більше зло треба витісняти меншим. Бо у нас вибору немає!

Зверніть увагу, в унісон з «117000 російських військ на кордоні» раптом випливає Янукович, який в суді оспорює своє право на президента, мовляв, його незаконно з цього трону зняли. Неважко здогадатись, що, в разі окупації, той же суд його туди і поверне.

— Змусити! Заставити! Примусити, — 6 разів за тиждень щодо України звучали такі заяви.

— Україну треба змусити виконати Мінські угоди, — заявив Лавров.

– Україна буде наша! Ми її не віддамо! — Лукашенко.

— США та Європа мають дати письмові гарантії, що Україну ніколи не приймуть в НАТО, — Путін…

Шість заяв за цей тиждень наче перенесли нас у часи перед Другою світовою!

— Коли влада слабка — наступають шакали! — пояснюють дітям у мультику «Король Лев».

Може, і дорослим потрібно подивитись цей мультик?

Мобілізуймось! Країна в смертельній небезпеці!

Ну, а вестиме в бій наших воїнів той, якого вибрали.

Чи полетить на літаку, як в Афганістані, з «потужними людьми»? Дай Бог цього не побачити, бо варіантів, в разі війни, є лише два. І єдиний для народу — ми зупинили Звіра в 2014-му. Зупинимо і тепер! Але коли будемо міцними, як кулак!

Нам більше не потрібно від Європи, США їхньої великої стурбованості. Нам потрібен негайний вступ у НАТО або розміщення ядерних ракет на території України, або постійне розміщення ротаційних військ НАТО, як пропонують республіканці у США, або миротворці на всіх кордонах, щоб Росія не пішла в наступ.

І, нарешті, ще треба показати фюреру міцний кулак цивілізованого світу! Україна, повіривши слову гарантів, віддала третій у світі ядерний потенціал! Що вона отримує взамін?!

Ваш «33-й»