На території Подільського зоопарку (у Вінниці по вул. С. Зулінського, 9) із 19 грудня почне працювати Садиба Подільського чарівника. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук голова Вінницької обласної ради.

— Запрошую наших маленьких мешканців та гостей, що приїдуть на різдвяні канікули до Вінницької області, на гостину до Садиби Подільського чарівника, — каже Вячеслав Соколовий. — Садиба Подільського чарівника буде однією з найцікавіших новорічно-різдвяних локацій для дітей не лише у Вінницькій області, але й у всьому Подільському регіоні.

Для відвідувачів уже сформована святкова новорічно-різдвяна програма, яка діятиме під патронатом голови Вінницької обласної Ради Вячеслава Соколового.

– Юні гості Подільського чарівника зможуть подивитися на звірів, а ще – стати учасниками святкового дійства з феями та казковими героями.  Також можна буде прогулятись Алеєю Зодіаку й Галявиною Дванадцяти Місяців, сфотографуватись у спеціальній фотозоні «Сани з оленем» та на майданчику з чарівною парасолькою, – розповідає Вячеслав Соколовий. – На гостей чекає багато розваг, приємних сюрпризів і подарунків.

Садиба Подільського чарівника на території Подільського зоопарку є складовою проєкту «Подільський зоопарк як центр сімейного дозвілля» департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку, здійсненного коштом програми секторальної підтримки Європейського Союзу.

Відвідини Садиби Подільського чарівника, а також уся святкова програма, – безплатна для відвідувачів Подільського зоопарку. Потрібно тільки купити квиток у зоопарк, адже ці кошти спрямовуються на утримання та харчування тварин. Для дітей дошкільного віку, учнів та студентів вартість вхідного квитка – символічна. Для маленьких мешканців Вінницької області, які потребують соціальної підтримки та захисту вхід, вхід – безкоштовний завдяки підтримці голови обласної ради Вячеслава Соколового.

Садиба Подільського Чарівника працюватиме до 19 січня. До цього дня у Подільському зоопарку також триватимуть святкування.