ВІННИЦЯ — це найкраще місто не лише для життя в Україні, а ще й для виготовлення КРАФТУ! Ми у Вінниці! Що вам відомо про Вінницю, окрім танцюючих фонтанів, кондитерської фабрики і місцевого гондольєра? Сьогодні ми покажемо Вінницю! Яка не схожа на інші, але водночас зберігає традиції. Чому крафтярі самі залюбки переїжджають у це місто? Як виготовляють настінний декор, кераміку і унікальний глиняний посуд? Які надзвичайно зручні та стильні стільці виготовляють? І чим вони кращі за фабричні?, – анонсують новий випуск крафтових мандрів відомого телефведучеого Євгена Синельнікова до Вінниці на  УкрЮтубПроекті.

Як у Вінниці сушать фрукти і роблять порошок з буряка? Яких авторських ляльок можна зустрітися по всьому світу? А які незвичні вироби зі шкіри є витвором мистецтва? І наостанок навідаємося до європейської ферми з породистими французькими коровами і биками, дізнаємося, як їх оцінюють. І чому для розквіту держави кожний українець повинен якісно і відповідально виконувати свою роботу

У цьому випуску команда Всі. Свої разом із Visa та ведучим Євгеном Синельниковим мандрують Вінницею, і ні, не роздивляються відомий фонтан, а шукають цікавих крафтових виробників.

У цій серії ви побачите, яким оригінальним може бути сучасний настінний декор, що продається по всьому світу; зможете зазирнути до сучасного бюро меблів (так, ми не помилились — саме бюро!); побуваєте разом із нами в дуууже незвичній майстерні ляльок та відвідаєте шкіряну фабрику; дізнаєтеся, чи безпечно займатися ліпкою з глини та почуєте про особливості повного циклу виробництва молочних продуктів.

І, звісна річ, випуск не обійдеться без дегустацій: обов’язково подивіться відео до кінця, щоб дізнатися, які смачні крафтові продукти можна скуштувати на Вінниччині.

І так, маємо ще одну причину для радості — Крафтові мандри вже зібрали понад пів мільйона переглядів на ютубі. Дякуємо, що дивитеся, коментуєте та розповідаєте про нас друзям.

Це варто бачити! Не пропустіть!

Журналісти 33-го каналу вже зустрілись із крафтярями із вінницької серії УкрЮтубПроекту та готують про кожного із них окремий матеріал.