У Вінниці відбувся відкритий чемпіонат міста з шашок серед юнаків та дівчат до 20 років. У турнірі взяли участь 48 спортсменів. Перші місця здобули вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи №6 Євген Зотов та Софія Петровська.

12-річна Софія Петровська займається шашками змалечку. Неодноразово дівчинка здобувала перемогу на різних турнірах. У 2019 році виборола титул Чемпіона світу з шашок в Туреччині. 15-річний Євген Зотов почав займатися шашками у першому класі. Він призер міських та обласних змагань.

Тренує спортсменів Микола Леонов – тренер-викладач з шашок МДЮСШ №6. Каже, його учні цілеспрямовані та кмітливі, тому часто у турнірах займають призові місця.

«Софія Петровська – наполеглива учениця. Має багато медалей та нагород. Шашки в родині Софії – це сімейний спорт, адже заняття також відвідує і її сестричка. Що стосується Євгена, то він дуже старанний учень. Неодноразово виборював перші місця у різних турнірах. На чемпіонаті спортсмени змагалися дуже гідно. Тому вітаю їх із заслуженою перемогою!», – говорить тренер-викладач з шашок МДЮСШ №6 Микола Леонов.

Друге місце на чемпіонаті міста з шашок серед юнаків здобув Руслан Чорній, третє – Єгор Цимбал. Серед дівчат друге місце посіла Соломія Петровська, третє – Софія Гордополова.

Переможці турніру – вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи №6. Спортсменів нагородили кубками, медалями і грамотами Комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради.