Ввечері 11 грудня, в ефір вийшло шоу «Україна має талант», учасниками якого стали вінничани. Юні танцюристи з синдромом Дауна Марія Гнатик та Іван Контратюк отримали підтримку всіх зіркових суддів Сергія Притули, Євгена Кота, Ксенії Мішиної, Маши Єфросініної – вони сказали “ТАК” учасникам конкурсу.

Також судді підтримали виступ дитячого рок-гурту з Вінниці CONTRA BASS. «Розривають сцену, як ганчірку!», – написали про їх виступ на сторінці організатори.

«Як чудово, що в нас є такі талановиті діти! А також пишаємося викладачами, які готові повністю віддатися навчанню особливих людей! Виступ просто клас!», – відмітили організатори шоу виступ Марії та Івана.

Щоб талановиті діти з Вінниці далі виступали на шоу «Україна має талант», потрібна підтримка глядачів.

Марія Гнатик та Іван Кондратюк – єдина в Україні танцювальна пара підлітків із синдромом Дауна, які професійно займаються бально-спортивною хореографією. На кастингу телепроєкту дует представив самбу – танцювальну композицію з латиноамериканської програми.

Наприкінці літа вони вдало представили Україну на міжнародних Special Olimpics World Championship 2021 в Австрії. А 15-річна Марія виборола для України бронзу, виступивши з сольним номером в номінації «Вуличні танці».