Після важкої хвороби 11 грудня помер голова Жмеринської районної ради Анатолій Бешлей. 5-го лютого йому мало виповнитись 62…

У понеділок, 13-го, на прощання із Анатолієм Віталійовичем в Шаргороді прийшли голова обласної ради, мер Вінниці, сотні його колег, друзів, колишніх співробітників міліції, із якими він служив…

– Поховали Толю на центральній алеї кладовища в Шаргороді, бо він родом із села Плебанівки Шаргородського району. Море людей зі всього району та області прийшло на прощання із ним, бо він був справжньою і дуже відкритою людиною… І я з ним дружив майже все життя! На жаль, Анатолій не зміг подолати рак… А після хіміотерапій у «Феофанії» йому стало гірше. І, врешті, додався важкий інсульт. Дуже боляче, коли йде із життя твій друг в самому розквіті сил. Наші співчуття дружині Валентині та доньці Світлані,.. — сказав під час прощання мер Шаргорода Володимир Барецький.

До речі, Анатолій Бешлей у 1980-2011 роках працював в органах внутрішніх справ Вінниччини, 5 років очолював Жмеринський райвідділ, отримав звання полковника міліції, згодом працював на посаді директора «Агрокряж», був депутатом Жмеринської районної ради в 2000-2005 роках, а в 2020 році був обраний головою Жмеринської районної ради. Тому на прощанні із ним у Шаргороді була й вся Жмеринка.

– Знав його не один десяток років. Він справжній чоловік, твердий, абсолютно порядний, дуже чесний і відвертий. Він дуже раптово пішов від нас через хворобу. Я йому зателефонував зранку, він не відповів. А увечері вже відповідала його дружина. Вона на пенсії. Донька працює у Вінниці. Вони тішилися онуками. У нього дуже багато друзів у Жмеринці, Шаргороді, Вінниці, у Миколаєві, там, де він працював. Прикро, що він так рано від нас пішов, — зазначив голова Жмеринської громади Анатолій Кушнір.

Нагадаємо, що з 4 грудня минулого року Анатолій Бешлей очолив Жмеринську районну раду від «Української стратегії Гройсмана».

Тепер після його смерті, через 40 днів, депутати мають обрати нового голову райради… І на цю посаду вже є 4 кандидати.

Сергій Годун