У вінницькій школі №23 відремонтували кабінет трудового навчання. Повністю оновили приміщення та встановили сучасне обладнання. На це з бюджету громади спрямували майже 2 мільйони гривень.

У Вінниці продовжують оновлювати матеріально-технічну базу закладів освіти. Відтак у школі №23 облаштували сучасну майстерню трудового навчання. В кабінеті демонтували старі металоконструкції та обладнання. Майстри зробили підвісну стелю, поштукатурили та пофарбували стіни, встановили металопластикові вікна та двері. Також встелили плитку на підлозі, замінили електропроводку, оновили системи водопостачання та опалення.

Облаштували майстерню сучасним обладнанням та інструментами. Придбали рейсмусовий та свердлильний станки, шліфувальні, токарні та столярні  верстати. Також закупили багатофункціональні верстаки, циркулярну, торцювальну та стрічкову пилки, токарно-гвинтовий верстат, фрезерний станок по дереву, фугувально-рейсмусовий верстат по дереву та набір електроінструментів.

«На капітальний ремонт майстерні трудового навчання у школі №23 та новітнє обладнання з бюджету Вінницької громади виділили 1 805,2 тис. грн, – каже директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко. – Наразі ремонті роботи тривають у майстерні трудового навчання школи №13. На це передбачено бюджетні кошти у сумі 2 214,8 тис. грн. Завершити оновлення кабінету планують до кінця року».