Авраменко Тетяна Василівна – доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України, лікар-акушер-гінеколог (вищої категорії).

Практикуючий хірург, відомий вчений, керівник відділу акушерської ендокринології та патології розвитку плода (НДІ ПАГ ім. Луянової НАНУ), професор кафедри акушерства, гінекології та неонатології (Богомольця).

Була нагороджена орденом Святої княгині Ольги.

Впроваджені нею новітні розробки системи перинатальної охорони плода при цукровому діабеті були впроваджені в усі перинатальні центри України, що дозволило знизити показники материнської та перинатальної смертності в Україні в 6 разів.

У 2017 році було діагностовано онкологію молочної залози. Прооперована в Німеччині. Проведено 14 курсів «хімії» та 10 – опромінення.

Після дворазового захворювання на КОВІД з липня 2021 р. почалось погіршення показників крові. Було проведено діагностичне обстеження в Україні та біопсія кісткового мозку в Ізраїлі.

За результатами обстеження поставлено діагноз: мієлодиспластичні синдроми (MDS). Категорія ризику середня. Терміново потрібна пересадка кісткового мозку.

Клініки в Україні відмовили за віковим цензом. Отримано готовність провести пересадку від клінік Ізраїлю (Tel Aviv Sourasky Medical Center, Hadassah Jerusalem), Німеччини (University Hospital Würzburg, Helios Hospital Berlin-Buch)

Вартість зазначеного лікування 250 тис. євро.

Реквізити для допомоги:

Приват Банк 5168 7427 3225 2428

Авраменко Тетяна Василівна