У понеділок, 20 грудня, о 20.00 у Вінницькому театрі імені Садовського пройде один із найкрасивіших святкових концертів – «Frank Sinatra. Вечір різдвяних хітів»!

Глядачі поринуть у чарівну подорож по Америці 50-60-х років ХХ століття.

Тільки уявіть: напівтемна зала, таємнича тиша, світло від рампи відблискує на відполірованому контрабасі. Ви заплющуєте очі… і чуєте «Jingle bells»!

Легендарні композиції, перевірені часом, і всі улюблені хіти Френка Сінатри: «Let it snow!», «Fly me to the moon», «My way», «Strangers in the Night», «New York, New York», «I’ve Got You Under My Skin», «That’s Life» та багато інших – занурять глядачів у атмосферу американського вищого світу середини XX століття.

Організатори гарантують: після цього концерту у вас одразу з’явиться новорічний настрій!

– Культові пісні, святковий настрій, іскристий гумор, цікаві історії і факти з життя Френка Сінатри – цей музичний захід безсумнівно буде незабутнім! Беріть із собою друзів та близьких: 20 грудня о 20.00 у театрі імені Садовського ритми різдвяних хітів запалять усіх!

Френк Сінатра був генієм, чий музичний внесок набагато перевищує масштаби однієї людини. Величину всього масиву його творчості можна порівняти, мабуть, тільки з революційними The Beatles і Елвісом Преслі.

Його пісні обожнювали мільйони людей, з ними жили, під них плакали та кохали. На його рахунку 11 премій «Греммі», один «Оскар» та ще чимало досягнень.

Коли Френк Сінатра пішов із життя, один із журналістів написав: «До біса календарі! День його смерті – це кінець ХХ століття».

Історія його життя – це історія Америки ХХ століття й уособлення американської мрії.

Безсмертні хіти Френка Сінатри у понеділок на концерті у Вінниці виконають знамениті джазові віртуози: один із найяскравіших джаз-лідерів країни і найвідоміший джазовий трубач України Денніс Аду, зірковий український барабанщик Олег Марков, неперевершений контрабасист Микола Кістеньов, талановитий піаніст Олександр Малишев і один з найкращих співаків Львова Павло Ільницький.

«Просто реінкварнація Френка Сінатри!» – так говорять всі про Павла Ільницького, чий оксамитовий тембр дійсно просто вражаюче нагадує голос легендарного Френка!

Приходьте у понеділок, 20 грудня, о 20.00 у театр імені Садовського на концерт «Frank Sinatra. Вечір різдвяних хітів» насолодитися улюбленими хітами, послухати бездоганну гру кращих джазменів України, відволіктись від щоденних турбот і сповна відчути, що свята наближаються!

Квитки на концерт коштують від 240 гривень.

Придбати квитки можна на сайтах https://afisha.vn.ua і http://bilet.vn.ua.

А також у всіх касах «Афіша Вінниці»: у «Магігранді», «Універмазі», Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, креативному просторі «Артинов», рок-магазині «Мобі Дік» («МК Центр», 3й поверх), магазинах «Rock-n-Roll» (ТРЦ «Квартал», 2й поверх) і «Aladdin» (ТЦ «Plaza Park», навпроти «Сільпо» і ТЦ «Barbara», навпроти «ГРОШ»), «CHERDAK» (ТЦ «SkyPark», 8й поверх), тур-клубі «Бідняжка» і Вінницькій філармонії.

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.