16 грудня голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів пресконференцію «Рік роботи Вінницької обласної Ради 8 скликання». Захід відбувся у молодіжному центрі «Квадрат».

На зустрічі із очільником області   33-канал запитав Вячеслава Соколового про долю децентралізації на Вінниччині, про будівництво мосту в Ямполі та надмірні зарплати із місцевих бюджетів окремих голів ОТГ із керівниками комунальних закладів.

-Як ви прокоментуєте  часто фантастичні та захмарні премії із зарплатами, які собі призначають окремі посадовці місцевого самоврядування та головні лікарі медзакладів у Вінницькій області?

-Що стосується обласних комунальних закладів, то в цьому питанні порядок навели. Можливість премій чітко регламентована. Щодо закладів, які перебувають у власності громад, – це питання до самих громад. Я думаю, що в першу чергу, це кожен має дати собі відповідь, як вони працюють і які в них моральні принципи. Має бути розумна межа…

Повний варіант інтерв’ю із головою обласної Ради Вячеславом Соколовим   про «Рік роботи Вінницької обласної Ради 8 скликання» читайте в 33-му каналі цієї середи.