Дорога наша матуся, бабуся і найкраща дружина! Коли хочеться святкового настрою і радості не варто вірити всяким крокодилам! Посміхайся, озброюйся зарядом позитиву і вперед – підкорювати вершини, робити дурниці і інші життєві принади! Ти ж просто не вмієш сидіти на місці, а твоя життєрадісність передається повітряно-крапельним шляхом! Нехай Всесвіт протегує тобі: красі накаже збільшуватися, здоров’ю – зміцнюватися, а відпочинку – приносити незабутні відчуття і зустрічі! Ми хочемо щоб тобі завжди було над чим посміятися, а так само про що розповісти! Нехай безліч подій і швидкоплинних сюрпризів зроблять тебе щасливою, а любов і турбота подарують сердечне тепло. З Днем народження наша найкраща! Жіночність і сильний дух, неймовірна ніжність і внутрішня сила ці слова, безумовно, дуже точно описують нашу іменинницю.

Дозволь у твій день народження вимовити слова захоплення. Ти справжнє втілення мудрості і справедливості, жіночої беззахисності і невинної хитрості. Всі найтепліші слова будуть сьогодні вимовлені тільки для тебе, всі зірки сьогодні світять тільки для тебе.

Звичайно, наше життя – це далеко не низка постійних свят і веселощів, але ми бажаємо тобі, щоб хороших і світлим моментів було якомога більше. Посміхайся, залишайся такою ж прекрасною, розумною, цілеспрямованою і чарівною, адже саме таку тебе і люблять всі близькі і рідні. Хай щастя крокує поруч і відкриває для тебе всі двері!

Спокою в сім’ї, в роботі удачі, друзів вірних за гостинним столом. Що б завжди поруч були рідні та улюблені люди.

З любов’ю, твоя родина